Alle medewerkers die op de afdeling Burger- en Publiekszaken werken en belast zijn met de méér complexe juridische backoffice werkzaamheden

De doelstelling van de training Kennis nemen van actuele jurisprudentie en de ontwikkelingen binnen het vakgebied van Burgerzaken. Zowel recent ingevoerde ontwikkelingen als ontwikkelingen die op relatief korte termijn ingevoerd zullen worden, worden besproken.

Opzet en inhoud van de training
Recente ontwikkelingen op gebied van wet- en regelgeving op het gebied van:

  1. Het personen- en familierecht inclusief 4 wetsvoorstellen
  2. Nieuw Boek 10 BW (de hoofdlijnen)
  3. Het nationaliteitsrecht
  4. Het wetsvoorstel Vaststellingsprocedure staatloosheid
  5. Behandelen van recente jurisprudentie

Waar en wanneer

  • Dinsdag 1 november 2022 in ‘s-Hertogenbosch van 09.30 uur tot 16.30 uur
  • Maandag 7 november 2022 in Amersfoort van 09.30 uur tot 16.30 uur
  • Maandag 14 november 2022 in Zwolle van 09.30 uur tot 16.30 uur

De trainingen in ’s-Hertogenbosch en Amersfoort worden uitgevoerd bij Vergadercentrum Seats2meet op het station in ’s-Hertogenbosch en Amersfoort. De training in Zwolle wordt uitgevoerd bij de Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, 8011 CW in Zwolle. Uiteraard nemen wij alle RIVM coronamaatregelen zorgvuldig in acht.

Docent
Ondergetekende Johan van den Broek is eigenaar van het Juridisch adviesbureau “Burger- en Publiekszaken” en ondersteunt ruimt 75 gemeenten bij het voeren van hun bezwaar- en beroepszaken betreffende complexe zaken over de burgerlijke stand, het internationaal privaatrecht, het nationaliteitsrecht en de toepassing van de wet- en regelgeving op het gebied van de Wet basisregistratie personen.

Duur van uitvoering
De training bestaat uit 2 dagdelen.

Annuleren
Annuleren is niet mogelijk, uiteraard kunt u wel iemand anders in uw plaats naar de training laten gaan.

Investering
U kunt deze training van het Adviesbureau Burgerzaken B.V. van Johan van den Broek bijwonen voor een totaalbedrag ad € 395,00 per persoon excl. BTW. Dit bedrag is inclusief materiaal- en lunchkosten. Aan het begin van deze cursus wordt het naslagmateriaal uitgereikt.

Workshop op locatie?
Deze training leent zich perfect om bij u op locatie uitgevoerd te worden. Uitvoering in de avonduren is uiteraard geen probleem. Neemt u gerust contact op via de website www.burgerenpubliekszaken.nl of anders via johanvandenbroek@burgerenpubliekszaken.nl.

Aanmelding cursus
Dat is heel eenvoudig. Aanmelden kan via het contactformulier op deze pagina. Maar u kunt ook een e-mailberichtje sturen naar johanvandenbroek@burgerenpubliekszaken.nl en daarin vermelden:

  • met hoeveel personen u komt, én:
  • naar welke plaats en datum uw voorkeur uitgaat.

Meld je hier aan voor de cursus