Directie

Eigenaar

Johan van den Broek

Drijvende kracht achter het Adviesbureau
Burger- en Publiekszaken BV

Over Johan

Johan is ruim dertig 30 werkzaam op een Afdeling Burgerzaken en is al ruim 25 jaar docent. De laatste 16 jaar daarvan werkt Johan in een grote gemeente in het zuiden van het land en is hij primair belast met de behandeling van de bezwaar- en beroepszaken op het gebied van de toepassing van de Wet basisregistratie personen, het personen- en familierecht, het nationaliteitsrecht en het internationaal privaatrecht.

Experts

Prof.dr.mr.

Ian Sumner

Hoogleraar Familierecht én Internationaal privaatrecht aan Tilburg University. Ian is rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Overijssel. Ian studeerde rechten aan het Christ's Collega, Cambridge University waar hij cum laude afstudeerde. 

Prof.mr

Paul Vlaardinger-broek

Hoogleraar Familie- en Jeugdrecht aan Tilburg University. Paul is rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Rotterdam én plaatsvervangend Raadsheer in het Gerechtshof in 's-Hertogenbosch. Tenslotte is Paul plaatsvervangend voorzitter van het Regionaal Tuchtcollega voor de gezondheidszorg in Eindhoven.

Mr.

Louk Smeets

Louk is ambtenaar van de burgerlijke stand bij de gemeente Roermond en is daar tevens belast met de behandeling van de bezwaar- en beroepszaken op het gebied van de toepassing van het personen- en familierecht, het internationaal privaatrecht én het nationaliteitsrecht. Louk zit in de Werkgroep Nationaliteit van de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken en wordt in Nederland gezien als dé specialist op het gebied van de toepassing van het Nationaliteitsrecht. 

Mr.

J.C. Tomson

Hans Tomson was advocaat en is nu jurist bij de afdeling Burgerzaken Amsterdam. Hij is voorzitter van de bezwaarschriftencommissie die alle bezwaren over de BRP, reisdocumenten, rijbewijzen en nationaliteit behandelt. Ook vertegenwoordigt hij de gemeente in beroepszaken bij de rechtbank. Hans is ook medewerker van het Adviesbureau van de NVVB en redacteur het vakblad van Burgerzaken & Recht. Hierin heeft hij een vaste rubriek met jurisprudentie over zaken die voor Burgerzaken interessant zijn. 

CedeoJuridischAdvies_FC (1)