Advies vanuit de dagelijkse praktijk

Burger- en Publiekszaken van Johan van den Broek is een juridisch adviesbureau wat gevestigd is in het zuiden van het land. Zelf is Johan van den Broek al meer dan 20 jaar bekend op het gebied van juridische advisering en is hij werkzaam bij veel gemeenten verspreid over heel Nederland. Daarnaast was hij ook lid van diverse commissies, waaronder de examencommissie van de opleidingen BABZ/MLO.

Veel vraagstukken worden opgelost door hem zelf, echter werkt hij daarnaast ook met vier andere - academisch opgeleide topadviseurs - samen. Zo bent u er zeker van dat u altijd de juiste specialist in huis haalt voor ieder complex vraagstuk.

CEDEO ERKEND

Adviesbureau Burger- en Publiekszaken BV van Johan van den Broek is wederom CEDEO erkend. Nu specifiek op het gebied van Juridische advisering. Met trots delen wij u mede dat wij hiermee de eerste én enige zijn in Nederland.

Uit een onafhankelijk uitgevoerd onderzoek is gebleken dat maar liefst 98,4% van onze klanten “tevreden” tot “zeer tevreden” zijn over onze verleende juridische dienstverlening. Wij begeleiden u met de afhandeling van een complex juridisch vraagstuk op maat en indien gewenst van A tot Z.

Actueel en gevarieerd aanbod

Burger- en Publiekszaken richt zich voornamelijk op alle onderwerpen waarmee de afdeling Burgerzaken dagelijks mee te maken krijgt. Dit varieert van nieuwe wetten tot werkprocessen, van audits tot beroepsprocedures. Onze adviezen zijn uiteraard altijd gebaseerd op de actualiteit en volledig toegespitst op de specifieke situatie in uw gemeente.

NVVB PARTNER

Wij zijn officieel partner van de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken (hierna: NVVB). De NVVB heeft een netwerk van partners, dat bijdraagt aan de uitvoering van haar taken op het werkterrein ‘Burgerzaken’ ten behoeve van haar leden.

De filosofie ten aanzien van deze partnerships is als volgt:

- Voor de NVVB is een partner ook een partner van onze leden en ons netwerk. Een partnership is zeker niet alleen een marketinginstrument. De toegevoegde waarde zit in de betrokkenheid bij Burgerzaken en het delen van kennis en ervaring. Wij werken continue aan een langdurige relatie met de NVVB.

NVVB_PARTNERLOGO_RGB