Voor uw organisatie en juridische praktijk

Wilt u een verhelderend beeld krijgen van uw organisatie? Of heeft u vragen over een complex juridisch vraagstuk? Burger- en Publiekszaken van Johan van den Broek biedt u een adviestraject op maat wat altijd praktijkgericht en to-the-point is. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er in uw organisatie speelt en zijn wij de beste die u hierbij kunnen helpen.

Precies zoals u dat wilt

Samen bepalen we hoe het traject er voor u uit gaat zien. Er vinden enkele óf meerdere gesprekken plaats, dit hangt van de complexiteit van uw vraagstuk af. Voordat we met dit alles beginnen, vindt er eerst een intakegesprek plaats gevolgd door een heldere offerte. Tijdens het traject wordt de voortgang regelmatig geëvalueerd.

Meerdere adviseurs met de juiste kennis

De drijvende kracht achter Burger- en Publiekszaken is Johan van den Broek. Meerendeel van de adviestrajecten voert hij hierdoor ook zelf uit. Hij kan hierbij bogen op een flinke dosis kennis over de gemeentelijke organisatie en de juridische praktijk. Daarnaast werkt Burger- en Publiekszaken ook samen met diverse topadviseurs. Zo kunnen wij voor elk traject de juiste adviseur inzetten.

Meer weten?

Vind hieronder meer over het organisatieadvies- en juridisch advies of neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Organisatieadvies

 • Toegespitst op de afdeling Burgerzaken.
  Bij veel gemeenten staat de kwaliteit van de dienstverlening bovenaan. Het verhogen van deze kwaliteit heeft bij Burger- en Publiekszaken dan ook een constante prioriteit. Wij kunnen u met praktische adviestrajecten op zowel organisatie –als werkplekniveau helpen.
 • Met een breed aanbod aan diensten.
  Wij bieden veel diversiteit op het gebied van juridisch advies. Zo kunnen wij u helpen om uw procedures te vernieuwen en vast te leggen. Neem bijvoorbeeld het voorbeeld van een gewijzigde wetgeving. Of wanneer u start met een gemeentelijk verbetertraject. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over uw werkprocessen: Hoe kunt u deze nog verder optimaliseren? Wij nemen alle aspecten onder de loep: van uw formulieren tot en met uw automatiseringssysteem.

CEDEO erkend

 • Burger- en Publiekszaken is op 28 juni 2018 CEDEO erkend, specifiek op het gebied van Juridische Advisering. Wij zijn dit als eerste én enigste in Nederland!
 • Kennis van de juiste procedures.
  Wanneer u een aanvraag, bezwaar of beroep moet behandelen is het altijd van essentieel belang om de gehele procedure te volgen. Alleen bij het volgen van de gehele procedure maakt u een gerede kans op succes. Maar wat doet u wanneer u niet alle actuele procedures kent? Of als u daar net de finesses niet van weet? Neem dan contact op met Burger- en Publiekszaken van Johan van den Broek want zij weten er zeker raad mee.
 • Vanuit de dagelijkse gemeentepraktijk.
  Burger- en Publiekszaken van Johan van den Broek heeft dagelijks te maken met juridische vraagstukken, hierdoor zijn zij als beste op de hoogte van de jurisprudentie uit het verleden. Johan werkt namelijk naast zijn werk als adviseur, al meer dan 20 jaar bij de afdeling Burgerzaken van verschillende gemeenten. Hier behandelt hij bezwaar- en beroepszaken op het gebied van personen- en familierecht, het nationaliteitsrecht en het internationaal privaatrecht.
 • Vakkundig en specialistisch.
  De reeds genoemde ervaring van Johan van den Broek staat garant voor vakkundige adviezen over al uw juridische kwesties. Dit wordt – waar nodig – aangevuld met specialistische kennis van een van onze andere academisch opgeleide adviseurs.

 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een goed gesprek.